 Level 5
|
Personál restaurací a hospod atd.
Co vy na to?
Co se vám líbí?
Co vám vadí?
Okrádá vás personál?
V kterém podniku je nejlepší?
Kde nejhorší?
V kterém městě?
Uživatel doplnil otázku:
17. září 2008, 21:42:54 Slečno Gollumeková, klidně můžete. Vám to již může být jedno
17. září 2008, 21:49:19 díky Archicz. Naprosto skvělá a vyčerpávající odpověd. TAkové tu čekám
Odesláno uživatelem lukaash
Do kategorie Restaurace 17. září 2008, 21:18:47
(hodnocení celkem: 0 | počet: 0 x | tvé hodnocení: ) Hodnotit další >>
|
|
|
Pro vložení odpovědi se musíš přihlásit a nebo zaregistrovat zde.
Přihlásit pomocí facebooku
|
|
|
|
|
Nejlepší odpověď:
 Level 5 | Na personálu podle mého záleží hodně nepudu znova někam kde běhá protivnej číšník co ho štve že má plnou hospodu a musí makat.
Líbí se mi pozornost personálu a rychlá obsluha, samozřejmě pohled na pěknou servírku taky neuškodí.
Vadí mi čekání dlouhou dobu jak při objednání, nebo při placení, zavedl bych pravidlo po deseti minutách co oznámíš číšníkovi že platí a on nedorazí odchod domů bez placení.
Jednou to personál zkusil od té doby mě tam neviděli, jsou však i některé především lepší restaurace kde si to nikdo nedovolí. Nevím ovšem jestli mě někdo někdy natáhl v podroušeném stavu, řekl bych ale že to možné je.
Tolik podniků jsem ještě neprojel abych řekl že je nejlepší.
Nejhorší je v jedné vesnické restauraci, hospodský je protivný když tam nemá lidi že tam nikdo nechodí a když tam lidi sou, nadává že musí dělat, prostě člověk na svém místě. |
| Archicz 17. září 2008, 21:47:09 Ohodnoť (2) (0) | |
|
|
Reakce zadavatele otázky:
díky za odpovědi. Čekal jsem teda větší ohlas a víc lidí¨, kteří s e budou chtí podělit o své zážitky.
Chtěl sjem to vědět, protože jsem dělal hotelovku a tak mě zajímal, nějaký všeobecný názor na služby v ČR. Díky!!!
Odpovědi (4), počet zhlédnutí 2150
 Level 7 | casto sa mi stáva ze personál je na slovensku neochotný hrubý a nepríjemný a ked im dam este nizke spropitne tak na mna zazeraju, obcas mam pocit ako by som im nieco urobil a nie ze oni maju nieco spravit pre mna, ale aby som na nich nehadzal len spinu, niektory casnici su velmi privetivy a mily a ked sa im aj nieco nepodari velmi sa ospravedlnuju a taky by mali byt casnici ale aj ostatny personal |
| xyzo 18. září 2008, 17:45:21 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
 Level 3 | V dnesni dobe mi pripada, ze kdyz cisnik neni zaroven majitel restaurace, tak se podle toho i chova. Jiz dlouho jsem nenarazila na kvalitni obsluhu, bud jsme s prateli byli v baru okradeni (cisnice nam nauctovala snad dvakrat vice piti...pouceni z toho mam takove, ze od te doby zadam, aby mi papirovy listek nechavali vzdy na stole) nebo je personal tak protivny a neochotny, ze mam vzdy chut odejit.
Majitele by si meli uvedomit, ze prave obsluha je zakladem dobre a kvalitni restaurace/baru a podle toho svuj personal skolit a kontrolovat.
Kazdopadne ja jsem ten typ cloveka, co si nenecha nic libit, takze si to vzdy nejak vyresim:-) |
| mishi 17. září 2008, 22:28:16 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
 Level 7 | tak teď nevim jestli mám odpovídat ještě jednou :D |
| Gollumek.88 17. září 2008, 21:39:49 Ohodnoť (0) (0) | komentáře |
|
|
Poslední tři otázky v kategorii
Restaurace
Dobrá restaurace na Andělu?(odeslaná do kategorie Restaurace 14. června 2012, 15:10:02 | počet odpovědí: 2)
menu Cinske restaurace Fu Xing(odeslaná do kategorie Restaurace 6. prosince 2010, 11:07:15 | počet odpovědí: 1)
Tip kde se v Pardubicích nejlépe najíst.(odeslaná do kategorie Restaurace 9. února 2010, 15:39:13 | počet odpovědí: 2)